MASSAGE

Massage er afslappende, beroligende, smertedæmpende – og uhyre behageligt. Det bliver mere og mere almindeligt at købe sig til en god kropsmassage, men du kan også sagtens selv forsøge dig (og blive top-populær i din omgangskreds!).

Flere og flere tillader sig den luksus at købe sig til en velvære-massage. De allerfleste af os er nemlig enige om at det er en vidunderlig og afslappende oplevelse at blive ”æltet” godt igennem. Har du været til fysioterapeut, har du måske også prøvet at få massage som en del af en behandling.

Massage

Hvad er forskellen på massage og fysioterapi?
Ophavsmanden til den fysioterapeutiske massage var P. H. Ling (1776-1839), en svensk gymnastik- og atletikpædagog. Efter rejser til blandt andet Kina og Grækenland vendte han hjem til Sverige for at udvikle den massageform man ser i Norden i dag – den klassiske massage. Hans teknikker blev udbredt verden over, og derfor ser man ofte klassisk massage benævnt som ”svensk massage”. Kåre Teilmann, hvis ”kursus i svensk sygegymnastik og massage” fra 1902 regnes som den første fysioterapeutuddannelse i Danmark, var meget inspireret af Ling. I dag er massage kun ét værktøj blandt mange i fysioterapeutens værktøjskasse, og det vil meget sjældent være den eneste behandling man får hos fysioterapeuten.

MASSAGE AF STUDERENDE

Vi har to dygtige fysioterapeut studerende, der giver massage på klinikken hver tirsdag og onsdag eftermiddag og aften.
1/2 times massage kun 130,-
Bestil tid på tlf. 9785 3930

Emil og Kathrine