KOMPRESSIONSSTRØMPER

Kompressionsstrømper benyttes i dag af både eliteudøvere, seriøse motionister, personer med trætte ben og fødder, men ligeledes også især af personer, der døjer med dårligt kredsløb eller åreknuder i benene. Hos Struer Fysioterapi tilbyder vi kompressionsstrømper til både dagligdagen og til sport.

Alle Bauerfeind kompressionsstrømper er videnskabeligt testet ud fra skrappe tyske medicinske standarder, og udmærker sig ved særdeles god bærekomfort og holdbar kompressionseffekt.

Fly/rejse strømper

Vi anbefaler, at du bruger rejsestrømper eller flystrømper til både længere flyrejser, men ligeledes også i dagligdagen hvis du har et arbejde, hvor du er meget stående.

Med vores strømpemodeller formindsker du ikke kun træthed i fødder og ankler, men samtidig formindsker du også risikoen for kredsløbsproblemer i benene.

Pris fra 199,-

Bauerfeind rejsestrømper

Sports kompressions strømper/
Løbe kompressions strømper

Sportskompressionsstrømper forbedrer udholdenheden under aktivitet, fremmer restitution før næste træningspas og kan medvirke til optimeret heling af idrætsskader i ben og fødder.

Slutteligt er kompressionssokker som helhed med til at forebygge forekomsten af blodpropper, og dette er ikke bare en fordel for løbere og sportsudøvere men vigtigt generelt.

Pris fra 229,-

NYHED kompressionsstrømper med merinould

Bauerfeind Outdoor støtter dine fødder og underben med målrettet kompression. De er tilsat 37% merinould for lige den ekstra blødhed og komfort.

Strømperne har målrettet kompression, som forbedrer blodcirkulationen og muskelstofskiftet i dine lægmuskler.

Resultatet er bedre udholdenhed, reduktion eller forebyggelse af hævede ben og mindre ømhed og træthedsfølelse.

Den bløde og lækre merinould holder dine fødder tørre og friske. Denne bliver med garanti din nye favorit når du er aktiv!

Pris:
Lang model 450,-
Kort model 200,-

Strømper med medicinsk effekt

Medicinske kompressionsstrømper er betegnelsen for specialstrømper, hvor effekten altid er klinisk testet og dokumenteret.
Kompressionsstrømper er inddelt i kompressionsklasser (1-4) efter deres effekt på kredsløbet, så man kan udvælge den type strømpe, der passer netop til ens ønske og behov.

Læger ordinerer ofte kompressionsstrømper til visse lidelser, og i disse tilfælde er det også lægens ansvar at angive hvilken kompressionsklasse, der passer til den enkelte persons behov.
Kompressionsstrømper skal altid bestemmes i størrelse på baggrund af nøje individuel måltagning.

Pris fra 450,-