Personlig træning

Vi har to typer personlig træning men generalt for dem er at vi støtter dine mål og planlægger. Vi planlægger din træning med udgangspunkt i dit liv, dine forudsætninger og dine behov. Træningen foregår sammen med specialiserede fysioterapeuter, hvilket gør, at dit private træningsforløb er kvalitetssikret. Du vil altid have mulighed for kyndig vejledning i skadesforebyggende træning og fysioterapeutisk behandling under dit forløb. På den måde er du sikret optimal og effektiv træning, som skubber dig sikkert i den rigtige retning.

Om dit private træningsforløb skal tilgodese vægttab, øgning i muskelmasse, performanceoptimering eller som skade- og sygdomsforebyggelse, så står vi til rådighed for at hjælpe dig med at komme i din bedste form og blive en bedre version af dig selv.

Vi tilbyder 2 forskellige koncepter:

Booster forløb:
Er du klar til at forpligte dig over en periode på omkring 12 uger, hvor du kan kickstarte en sunder livsstil, opnå vægttab, styrke eller genvinde motivationen? Så er denne pakkeløsning noget for dig.
Træningen tilrettelægges ud for netop din situation, forudsætninger og niveau for at opnå netop dit mål.
Træningen foregår sammen med specialiserede fysioterapeut, hvilket gør, at dit private træningsforløb er kvalitetssikret.
Du vil altid have mulighed for kyndig vejledning i skadesforebyggende træning og fysioterapeutisk behandling under dit forløb. På den måde er du sikret optimal og effektiv træning, som skubber dig sikkert i den rigtige retning.

Indhold på 12 uger forløb:
- Intro samtale hvor vi forventnings afstemmer forløbet.
- 10 klip til 1:1 træning med fysioterapeuten af én times varighed (kan bruges over en periode på 12 uger)
- Start test og sluttest (kropsanalyse eller styrke test)
- Udregning af personlig ligevægtsindtag.
- 2-3 udarbejdet trænings programmer.

Pris: 4999kr.

Fast forløb:
Vi arbejder med flere klienter, som har brug for en eller flere faste træninger i ugen, hvor træningen sættes sammen til dig, ud fra dine ambitioner, mål, dagsform og træningsniveau fra tidligere.
Der er mulighed for sparring med din faste fysioterapeut, over mobilen, således du aldrig er alene i projektet.

Dette projekt adskiller sig fra det ovenstående, da der ikke er en slutdato på. Dette kan aftales, hvis nødvendigt. Du træner så længe de giver mening for dig, og så længe du opnår det du gerne vil med din træning.

Vi starter ethvert forløb op med en snak omkring det du gerne vil have ud af den faste personlige træning, og sammensætter herefter kalenderen ud fra dette.

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om dette kan du ringe ind til klinikken, som herefter vil stille dig i kontakt med en af vores personlige trænere. Alle vores personlige trænere er uddannede fysioterapeuter.

Pris: 535 kr pr time.