Bandager

Hos Struer Fysioterapi vil vi gøre det muligt for dig at leve et aktivt og smertefrit liv. Udover fysioterapeutisk behandlinger tilbyder vi derfor også et stort udvalg af bandager og ortoser, til dig med smerter i alt fra fod, ryg, hånd, skulder, albue, knæ samt lår og hofte.

Ortoser og bandager er et vidt begreb, som dækker over et væld af forskellige produkter. Hvad der dog er fælles for alle produkterne er, at bedre bevægelighed og forebyggelse af skader er hovedegenskaber.

BAUERFEIND

Vi er certificerede bauerfeind forhandlere.

Vi går op i at lindre dine smerter på bedst mulig vis, og tilbyder derfor bandager, ortoser og indlæg af bedste kvalitet. Størstedelen af vores produkter er fra det anerkendte tyske mærke Bauerfeind, som opfylder selv de strengeste krav til kvalitet og effektivitet. Ikke nok med at vores modeller fra Bauerfeind virker smertelindrende, så er de også både åndbare og behagelige at bære.

De produkter, som vi tilbyder, kan bruges både før, under og efter eventuelle skader og traumer, da de hver har deres specialiserede effekt. Bedre bevægelighed kan for nogle være nødvendigt fra begyndelsen, mens det for andre er et behov, der kommer som følge af en skade. Ligeledes kan bandager og ortoser hjælpe ved problemer med alt fra muskler til knogler og led til sener.

Som sagt har forskellige bandager og ortoser forskellige funktioner, og hvad du har brug for, kommer an på dine behov.
Nogle produkter er specialiserede i kompression, hvilket i høj grad er med til at øge blodcirkulationen, holde kroppen varm og gøre restitution mere effektivt.
Andre produkter har i sinde at øge stabilitet af f.eks. knæskal, af ankelled eller af ryggen. Nogle helt tredje produkter kombinerer disse eller har andre primære egenskaber, som gør dem velegnede til brug. Én ting er dog sikkert - produkterne kan med sikkerhed styrke fysikken, hvad end du ønsker dem til hverdagsbrug eller til brug i forbindelse med aktivitet.

Kompression til gigtsmerter

Til dig, der lever med gigt og føler smerte ved både bevægelse og hvile, tilbyder vi flere forskellige medicinske kompressionsbandager. Disse kompressionsbandager hjælper både med at aktivere musklerne, men virker ligeledes også smertelindrende. På den måde kan du komme gennem dagen, uden at skulle føle dig forhindret af dine smerter.

Er der spørgsmål til vores bandager og ortoser, som ring til klinikken, eller kom forbi, og så rådgiver vi dig på bedste vis.

knæbandager:

Herunder kan du se et udvalg af de mest solgte knæbandager.

Sports compression knæbandage

-Modvirker hævelse omkring knæet under og efter din sportsaktivitet.
-Giver stabilitets- og tryghedsfølelse, hvis du savner den lille forskel, der gør at du kan yde optimalt.
- Forbedre din reaktionsevne og muskelaktivitet ved pludselige retningsskift.
- Medvirker til at forebygge skader i dit knæ i forbindelse med sport.

Genutrain knæ bandage

-Giver stabilitet og trykhedsfornemmelse.
-Bruges ved skader af muskel/sener, ledbånd, stabile meniskskader, irritationstilstande efter knoglebrud, før og efter knæoperation samt bruskskader og slidgigt.
-Medvirker til at forebygge nye skader.

Genutrain P3 knæ bandage

-Medicinsk kompressionsbandage.
-Bruges ved gener fra knæskalsområdet f.eks. patellofemoralt smertesyndrom, osgoodschlatter syndrom hos unge, knæskalsløshed og irritation omkring knæskallen.
-Bruges ved følelsen af instabilitet og knæløshed.

Rygbandager:

Her er et udvalg af de rygbandager vi har på lager.

Bauerfeinds LumboTrain rygbandage

Rygbandage der stimulerer til øget muskelkontrol

5 fordele:

  • Modvirker smertegivende bevægelser og forbedrer kropsholdningen
  • Øger muskelkontrollen under aktivitet
  • En stærk, tynd åndbar vævning sikrer behaglig pasform
  • Er let at montere korrekt
  • Langtidsholdbar funktionel løsning til ryglidelser

Bruges ved :

  • Akutte rygproblemer for øget stabilitet, smertekontrol og hurtig heling
  • Generelle smerter i regionen ved lændehvirvelsøjlen (akut og kronisk)
  • Degenerativ sygdom i lændehvirvelsøjlen, f.eks. osteochondrose, spondylartrose, lumbale deformiteter, spondylolyse uden glidning mellem hvirvler
  • Tilstand efter diskusprolaps (ikke-opererede og opererede)
  • Uspecificerede lænderygssmerter