Løbestilsanalyse

En løbestilsanalyse vil tage 1-1 ½ time. Selve testen foregår ved at vi med HighSpeed kamera optager dit løb fra 3 forskellige vinkler (bagfra langt fra, bagfra tæt på og fra siden). Med HighSpeed kamera kan vi se optagelserne i super slow og derved tydeligere se detaljerne i dit løb. Vi ser på hele kroppen og ud fra analysen giver vi anbefaling vedr. supplerende styrketræning, tekniktræning og vejledning af din løbestil.

 

Udvidet løbestilsanalyse (Pris 900,-)

I dette tilbud får du det samme som ved en almindelig løbestilsanalyse + et udførligt styrke/stabilitets program. Dette tilbud er for dig, der vil have noget ekstra fokus på at skadesforebygge og have noget struktur på din træning. Fokus vil blive på løbeteknik, løbeøkonomi, træningsstruktur og skadesforebyggelse.

 

VO2max (kondital) og max puls test (Pris 400,-)

Det tager ca. 30 min. inklusiv opvarmning at få taget testen og det foregår på en watt-kondicykel. Med testen vil vi finde dit kondital samt din max puls. Især max pulsen er god at kende for en løber, da vi med den vil kunne udregne dine pulszoner og derved optimere din træning.

 

Løbeklubber

Styrketræning

Vil I være hurtigere i løbeskoene, og vil I undgå skader, så brug tiden på styrketræning. Hos Struer Fysioterapi vil der være mulighed for at supplere de ugentlige løbepas med styrketræning, specifik tilrettet løberer. Styrketræningen vil øge din koordination, give dig en bedre løbeøkonomi og ikke mindst virke skadeforebyggende.

Pris og tidspunkt kan vi tage en snak om.

Workshop

Det er muligt at booke os til at komme ud i jeres løbeklub og holde en workshop. Indholdet kan spænde fra det rent teoretiske til noget langt mere praktisk hvor I vil få nogle gode virkemidler til hvad I kan gøre for at optimere jeres træning og forebygge skader.

Kontakt os og få en uforpligtende snak om hvad vi kan tilbyde og så kan vi sammen finde ud af indhold, varighed og pris.

Ring ind til klinikken eller skriv en mail til ks@fysioterapi-struer.dk og lad os få en uforpligtende snak om hvad dine behov er.

led, knogler og nervesystem.

Vi lægger stor vægt på faglig udvikling, og arbejder ud fra et helhedsprincip, der tager udgangspunkt i det hele menneske og dennes forudsætninger og ressourcer.