ONLINE TIDSBESTILLING  FITNESS ABONNEMENT   |     KONTAKT OS: Tlf. 9785 3930 - Fys@fysioterapi-struer.dk

HOLDTRÆNING

Vi tilbyder en bred vifte af hold her på klinikken, Vi har opdelt vores hold i to grupper, motionenshold og fysioterapeutiske hold. Motionsholdene er som navnet siger hold man går på for motionens skyld f.eks. Zumba, cross og TRX. De fysioterapeutiske hold er de hold, hvor man har en skade eller en sygdom som man gerne vil forbedre eller undgå symptomer fra. På disse hold er det også muligt at få sygesikringstilskud til hvis der forefindes en gyldig  henvisning fra lægen. For at tilmelding, kontakt klinikken på tlf. 9785 3930.

Holdtræning er både sjovt, udfordrende og motiverende. Uanset om du vil træne kondition, styrke eller har et bestemt mål med din træning. Så kan du være sikker på, at vi har et træningshold, der passer til dig. Tilmeld dig fysiopilates, GLA:D, Cardio, TRX-træning, gravidtræning, efterfødselshold, puls og styrke, seniortræning og meget mere.

Fælles for alle hold er, at underviseren er en kvalitetssikret fysioterapeut, der er specifikt uddannet inden for det sundhedsfaglige område. Det er afgørende for os, at du føler dig i trygge hænder og får den rette vejledning, når du træner hos Struer Fysioterapi. Du kan finde mere information om holdene, ved at trykke her under.

Hvis holdtræning ikke lige er dig, så kan du altid træne individuelt i vores træningscentre – det kan du få mere information om her. Det er også muligt at få tilknyttet en personlig træner, der kan guide dig til den bedst mulige udvikling. Det kan du finde mere information om her.

Opdateret 08/12-23