BEMÆRK: VI FØLGER MYNDIGHEDERNES RETNINGSLINIER VEDR. COVID-19     |     KONTAKT OS: Tlf. 9785 3930 - Fys@fysioterapi-struer.dk

FRI TRÆNING I FITNESS

Vi har et stort indbydende fitnesscenter, hvor du har mulighed for at komme og træne. Uanset om du har en skade, der skal genoptrænes, eller bare har lyst til at komme i bedre form. Her er alle velkommen.

Tilmelding og Priser:

Månedskort til fitness koster 185 kr. Her kan du kan komme og træne mellem kl. 6.00 - 22.00 alle ugens dage.

Pensionister og studerende koster 130 kr. i måneden.

Husstandspris 300 kr. i måneden. Her har alle i husstanden mulighed for at træne til en god pris.

Tilmelding til fitness : https://fysioterapi-struer.halbooking.dk/

10 turskort til 250 kr. kan købes i receptionen. Her har du kun mulighed for at komme i klinikkens åbningstid.

Du kan også bestille en tid hos en fysioterapeut, som så sammen med dig laver et træningsprogram, der passer dit behov. Det koste 420 kr. og indebærer grundig gennemgang af maskiner og gulvøvelser, samt en udskrift af et individuelt træningsprogram.

Ved nærmere information kontakt klinikken på tlf: 97853930 eller kig forbi Vestergade 11, Struer.

Styrkemaskiner
Hos os er kun de bedste styrkemaskiner gode nok. Vi har derfor sammensat vores maskinpark af flere mærker men de flerest er dog fra Technogym. Technogym udmærker sig bl.a. ved at maskinerne kører bedre og mindsker både nedetid og vedligeholdelse. 

Cardio
Nautilus og Star Trac er vores foretrukne mærker og repræsenterer de gængse kredsløbsmaskiner såsom løbebånd, crosstrainere, motionscykler, romaskiner samt skimaskine. Udover disse er vores ønske at kunne tilbyde vores medlemmer en anden oplevelse i form af Airfit Bikes, som kan kombineres med styrkemaskiner eller funktionel træning til en varieret træningstime.

Vægttræning
Gå aldrig ned på mængden af udstyr! Vi har sørget for minimum 2 sæt af alle vores håndvægte hele vejen op til 40kg. Foruden disse vil der i vores centre være TRYON greb til brug ved kablerne. Disse er lavet af helstøbt plastisk, som giver et optimeret ergonomisk greb og derved booster træningsoplevelsen.

Funktionel træning
Funktionel træning har de sidste år vundet frem, og vi tilbyder selvfølgelig vores medlemmer alt indenfor dette. Vi har et bredt udvalg af bl.a. kettlebells, battle robe, TRX, Slammerball, Plyo boxe, Sjippetove og meget meget mere, som gør, at vores medlemmer nemmere kan optimere den træning, de ønsker.