ONLINE TIDSBESTILLING  FITNESS ABONNEMENT   |     KONTAKT OS: Tlf. 9785 3930 - Fys@fysioterapi-struer.dk

PERSONLIG TRÆNING

Vi har to typer personlig træning men generalt for dem er at vi støtter dine mål og planlægger. Vi planlægger din træning med udgangspunkt i dit liv, dine forudsætninger og dine behov. Træningen foregår sammen med specialiserede fysioterapeuter, hvilket gør, at dit private træningsforløb er kvalitetssikret. Du vil altid have mulighed for kyndig vejledning i skadesforebyggende træning og fysioterapeutisk behandling under dit forløb. På den måde er du sikret optimal og effektiv træning, som skubber dig sikkert i den rigtige retning. 

Om dit private træningsforløb skal tilgodese vægttab, øgning i muskelmasse, performanceoptimering eller som skade- og sygdomsforebyggelse, så står vi til rådighed for at hjælpe dig med at komme i din bedste form og blive en bedre version af dig selv. 

PERSONLIG TRÆNINGSFORLØB

Vi tilbyder 2 forskellige koncepter:

Booster forløb:
Er du klar til at forpligte dig over en periode på omkring 12 uger, hvor du kan kickstarte en sunder livsstil, opnå vægttab, styrke eller genvinde motivationen? Så er denne pakkeløsning noget for dig.
Træningen tilrettelægges ud for netop din situation, forudsætninger og niveau for at opnå netop dit mål. 
Træningen foregår sammen med specialiserede fysioterapeut, hvilket gør, at dit private træningsforløb er kvalitetssikret. 
Du vil altid have mulighed for kyndig vejledning i skadesforebyggende træning og fysioterapeutisk behandling under dit forløb. På den måde er du sikret optimal og effektiv træning, som skubber dig sikkert i den rigtige retning. 

Indhold på 12 uger forløb:
-    Intro samtale hvor vi forventnings afstemmer forløbet.
-    10 klip til 1:1 træning med fysioterapeuten af én times varighed (kan bruges over en periode på 12 uger)
-    Start test og sluttest (kropsanalyse eller styrke test)
-    Udregning af personlig ligevægtsindtag. 
-    2-3 udarbejdet trænings programmer.

Pris: 4999kr.


Fast forløb:

Vi arbejder med flere klienter, som har brug for en eller flere faste træninger i ugen, hvor træningen sættes sammen til dig, ud fra dine ambitioner, mål, dagsform og træningsniveau fra tidligere.
Der er mulighed for sparring med din faste fysioterapeut, over mobilen, således du aldrig er alene i projektet. 

Dette projekt adskiller sig fra det ovenstående, da der ikke er en slutdato på. Dette kan aftales, hvis nødvendigt. Du træner så længe de giver mening for dig, og så længe du opnår det du gerne vil med din træning. 

Vi starter ethvert forløb op med en snak omkring det du gerne vil have ud af den faste personlige træning, og sammensætter herefter kalenderen ud fra dette.

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om dette kan du ringe ind til klinikken, som herefter vil stille dig i kontakt med en af vores personlige trænere. Alle vores personlige trænere er uddannede fysioterapeuter. 

Pris: 535 kr pr time. 

PERSONLIG LØBETRÆNER

 

En løbestilsanalyse vil tage 1-1 ½ time. Selve testen foregår ved at vi med HighSpeed kamera optager dit løb fra 3 forskellige vinkler (bagfra langt fra, bagfra tæt på og fra siden). Med HighSpeed kamera kan vi se optagelserne i super slow og derved tydeligere se detaljerne i dit løb. Vi ser på hele kroppen og ud fra analysen giver vi anbefaling vedr. supplerende styrketræning, tekniktræning og vejledning af din løbestil.

 

Udvidet løbestilsanalyse (Pris  900,-)

I dette tilbud får du det samme som ved en almindelig løbestilsanalyse + et udførligt styrke/stabilitets program. Dette tilbud er for dig, der vil have noget ekstra fokus på at skadesforebygge og have noget struktur på din træning. Fokus vil blive på løbeteknik, løbeøkonomi, træningsstruktur og skadesforebyggelse.

 

VO2max (kondital) og max puls test (Pris 400,-)

Det tager ca. 30 min. inklusiv opvarmning at få taget testen og det foregår på en watt-kondicykel. Med testen vil vi finde dit kondital samt din max puls. Især max pulsen er god at kende for en løber, da vi med den vil kunne udregne dine pulszoner og derved optimere din træning.

 

Løbeklubber

 

Styrketræning

Vil I være hurtigere i løbeskoene, og vil I undgå skader, så brug tiden på styrketræning. Hos Struer Fysioterapi vil der være mulighed for at supplere de ugentlige løbepas med styrketræning, specifik tilrettet løberer. Styrketræningen vil øge din koordination, give dig en bedre løbeøkonomi og ikke mindst virke skadeforebyggende.

Pris og tidspunkt kan vi tage en snak om.

Workshop

Det er muligt at booke os til at komme ud i jeres løbeklub og holde en workshop. Indholdet kan spænde fra det rent teoretiske til noget langt mere praktisk hvor I vil få nogle gode virkemidler til hvad I kan gøre for at optimere jeres træning og forebygge skader.

Kontakt os og få en uforpligtende snak om hvad vi kan tilbyde og så kan vi sammen finde ud af indhold, varighed og pris.

Ring ind til klinikken eller skriv en mail til ks@fysioterapi-struer.dk og lad os få en uforpligtende snak om hvad dine behov er.