Bliv en bedre golfspiller med hjælp fra din Golfklinik.

Vi er blevet en del af det eksklusive og landsdækkende samarbejde med Golfklinik Danmark, og kan dermed tilbyde en række ydelser, som er direkte målrettet golfspillere og en bedre præstation på golfbanen.

Via vores samarbejde med Golfklinik Danmark, kan vi nu tilbyde en Golf Body Test.

En Golf Body Test starter med en unik Golfscreening, som tester kroppen i forhold til de golfspecifikke krav. Efterfølgende udarbejdes der en skræddersyet træningsplan.

Træningsplanen, videoer af øvelser, opfølgning og resultat af din golfscreening får du adgang til via Golfkliniks træningsportal.

Effekten er veldokumenteret. Efter forløbet vil du opleve mere overskud på banen, mindre risiko for skader og et lavere handicap.

Som Golfklinik kan vi tilbyde
 

  • Golf Body Test

  • Golfskadestue og gratis konsultation

 

Det er for alle – uanset alder og niveau

Behandlingsformer og ydelser på Golfskadestue

Alle behandlinger foretages af en golffysioterapeut, som er specialuddannet i golfrelaterede skader.

Derved sikres du den optimale behandling, og du kommer hurtigt på golfbanen igen.
 

Behandling af skader

Behandlingen udspringer fra fysioterapeutiske behandlingsformer, og disse er tilpasset til golfspillerne. Behandlingsformerne kan være golfspecifikke øvelser, manuel behandling, El-terapi, akupunktur, Kinesio Tapning, indlægssåler mm.

Golf Body Test

Mange golfspillerne kan endvidere have stor gavn af at få foretaget en Golf Body Test, som tester hele kroppen i forhold til de golfspecifikke krav. Du kan således få lavet en skræddersyet træningsplan, som sikrer, at du får mest muligt ud af din forebyggende træning eller genoptræning - samtidig med at det forbedrer dit golfspil.

Skadesforbyggende træning

Har du tidligere haft en diskusprolaps eller anden skade i bevægeapparatet, kan vi hjælpe med at forebygge nye skader. Vi lærer dig at forebygge uhensigtsmæssige belastningsskader, og giver dig de bedste betingelser for livslang fornøjelse af golfsporten.

Genoptræning efter operation

Vi giver dig kompetent vejledning i, hvordan du vender tilbage til golfspillet efter en operation eller en skade. Genoptræningen tager udgangspunkt i netop din operation eller skade, og giver dig bedst mulig forudsætning for at få succes på golfbanen igen.

 

 

Struer Fysio og Fodterapi

Vestergade 11

7600 Struer


Tlf.: 9785 3930

åbningstider:

Mandag - Fredag: 7.30 -18.00


Telefontid:

Mandag - Fredag: 7.45 -15.00