Struer Fysioterapis Løbeklinik

Få din egen løbetræner, og opnå dine mål. Har du et mål om at komme til at løbe hurtigere på 5 km, 10 km, 1/2 marthon, marathon eller måske endnu længere? Eller vil du lære at løbe 25 min uden at gå? Er du plaget af skader og kan ikke slippe af med dem. Få en løbetræner og sæt struktur på træningen!  Hos Struer Fysioterapi hjælper og vejleder vi dig til at blive en bedre og skadesfri løber uanset dit nuværende niveau.

Løbetests

Løbestilsanalyse og VO2max/max puls test er to gode redskaber til at skabe struktur over din løbetræning og en god hjælp til at vise hvor der skal sættes ind og hvordan vi bedst forebygger de klassiske løbeskader.

Løbestilsanalyse (Pris: 700,-)

På testdagen vil det tage 30-45 min og vi mødes igen indenfor en uges tid, hvor vi bruger 30 min på gennemgang af analysen. Selve testen foregår ved at vi med HighSpeed kamera optager dit løb fra 3 forskellige vinkler (bagfra langt fra, bagfra tæt på og fra siden). Med HighSpeed kamera kan vi se optagelserne i super slow og derved tydeligere se detaljerne i dit løb. Vi ser på hele kroppen og ud fra analysen giver vi anbefaling vedr. supplerende styrketræning, tekniktræning og vejledning af din løbestil.

VO2max (kondital) og max puls test (Pris 400,-)

Det tager ca. 30 min. inklusiv opvarmning at få taget testen og det foregår på en watt-kondicykel. Med testen vil vi finde dit kondital samt din max puls. Især max pulsen er god at kende for en løber, da vi med den vil kunne udregne dine pulszoner og derved optimere din træning.

Løbeklubber

Styrketræning

Vil I være hurtiger i løbeskoene, og vil I undgå skader, så brug tiden på styrketræning. Hos Struer Fysioterapi vil der være mulighed for at supplere de ugentlige løbepas med styrketræning, specifik tilrettet løberer. Styrketræningen vil øge din koordination, give dig en bedre løbeøkonomi og ikke mindst virke skadeforebyggende.

Pris og tidspunkt kan vi tage en snak om.

Workshop

Det er muligt at booke os til at komme ud i jeres løbeklub og holde en workshop. Indholdet kan spænde fra det rent teoretiske til noget langt mere praktisk hvor I vil få nogle gode virkemidler til hvad I kan gøre for at optimere jeres træning og forebygge skader.

Kontakt os og få en uforpligtende snak om hvad vi kan tilbyde og så kan vi sammen finde ud af indhold, varighed og pris.

Ring ind til klinikken eller skriv en mail til ks@fysioterapi-struer.dk og lad os få en uforpligtende snak om hvad dine behov er.

 

 

Struer Fysio og Fodterapi

Vestergade 11

7600 Struer


Tlf.: 9785 3930

åbningstider:

Mandag - Fredag: 7.30 -18.00


Telefontid:

Mandag - Fredag: 7.45 -15.00