Tilbage

Blandet holdtræning

Hvem:

Alle kan være med. Vandet er et godt træningselement, hvad enten man synes, det er behageligt, vil holde sig i gang, skal genoptrænes efter operation eller har en mere kronisk sygdom. Holdet er bredt sammensat dvs., det kan være alm. stivhed, alders/arbejdsrelaterede problemer i kroppen, være folk med gigtlidelser, ryg-, skulder-, hofteproblemer osv.

Vi arbejder ud fra fælles træning/øvelser dog med individuelle hensyn. Vandet er 1.30m dybt i hele bassinet. Det er en fordel at kunne bevæge sig frit på tværs i bassinet, men hvis man er lidt betænkelig ved det, er der også mulighed for at holde sig tæt på kanten.

Hvad:

I bassintræningen udnytter vi vandets fysiske egenskaber dvs. varme, opdrift og modstand mv. Vandet kan beskytte/aflaste led, men kan også hjælpe med til, at man får en bedre bevægelighed. Man kan få god modstand, så muskulaturen trænes godt, og man kan få pulsen op på en anden måde end på land.
Vi arbejder med hele kroppen dvs. mave-, ryg-, nakke-, arme-, hofte- og benøvelser.
Der arbejdes til musik og med forskellige redskaber, slanger, plader, vægte osv.
Der trænes ca. 40 min ved fysioterapeut. Før og efter træning har man fri mulighed for at tage en tur i biosauna, infrarød sauna mv. eller bare sidde og slappe af i det lille bassin og få sig en lille snak. Der er plads til individuelle hensyn.

Hvornår:

12:15 – 13:00

Er dette tilbud noget for dig? Så ring til Klinikken på tlf. 9785 3930

Jeg glæder mig til at se dig
Venlig hilsen
Pia Kamp
Fysioterapeut
Struer Fysio og Fodterapi

Vestergade 11

7600 Struer


Tlf.: 9785 3930

åbningstider:

Mandag - Fredag: 7.30 - 18.00


Telefontid:

Mandag - Torsdag: 7.45 - 15.00

Fredag: 7.45 - 14.00