Tilbage

Hold for kræftramte

Hvem:

Står du og mangler et tilbud om træning, i forbindelse med kræft forløb. Så har vi hos Struer Fysio- og Fodterapi tilbuddet til dig. Den nyeste forskning fortæller, at fysisk aktivitet har en positiv virkning på kræftpatienter. Hvis du ikke har motioneret før du blev syg, kan du trygt begynde på det.

Der er mange gevinster ved at træne under behandling, fx vil træningen kunne mindske bivirkningerne ved behandlingen, samt øge kondition og styrke. Alt dette er med til, at man kan øge livskvaliteten og klare hverdagen. Ser man på dem der har været igennem et behandlingsforløb, ser man at træningen reducere graden af træthed, samt øger kondition og styrke (kræftens bekæmpelse, cancer.dk). Fysisk aktivitet er en så vigtig del af et cancerforløb, at det ikke må nedprioriteres.

Hvad:

Er man under behandling, vil træningen ligge vægt på at vedligeholde det nuværende funktionsniveau, med mindre funktionsniveauet er meget lavt, der er hensigtsmæssigt at øge niveauet. Har man endt behandlingsforløbet, sættes der fokus på at øge funktionsniveauet. Træningen på holdet vil være tilpasset den enkeltes behov.

Der vil blive lagt vægt på styrketræning og konditionstræning. Der er frie rammer på holdet, og I kan derfor være med til at præge træningen.

Hvornår:

09:00 – 10:00

Er dette tilbud noget for dig? Så ring til Klinikken på tlf. 9785 3930

Jeg glæder mig til at se dig
Venlig hilsen
Lasse Sørensen
Fysioterapeut

Struer Fysio og Fodterapi

Vestergade 11

7600 Struer


Tlf.: 9785 3930

åbningstider:

Mandag - Fredag: 7.30 -18.00


Telefontid:

Mandag - Fredag: 7.45 -15.00