Ultralydsscanning

Ved ultralydsscanning kan man bl.a. danne billeder af både led, sener, muskler, ledbånd, slimsække og i nogle tilfælde også af knogleoverflader. Fordelen ved ultralydsscanning er, at det giver mulighed for at vurdere væves tilstand og derved kan den være med til at præcisere/ vurdere en skade og dens omfang. Det er også muligt at foretage ultralydsscanning under bevægelse, hvilket giver mulighed for vurdering af f.eks. et leds bevægelighed og bestemte musklers funktionsevne.

Ultralydsscanningen kan således være et godt supplement til den fysioterapeutiske undersøgelse, for at få stillet den rigtige diagnose og få iværksat den rette behandling. Ligeledes kan ultralydsscanningen også bruges løbende i behandlingen, til vurdering/ måling af vævets forandringer i behandlingsforløbet, ligesom den kan være en god hjælp som dokumentation for en eventuel henvisning til speciallæge eller lignende.

Hos os vil du kunne blive scannet af fysioterapeut med 15 års erfaring indenfor ultralydsscanning, bl.a. fra eliteidræt og forskning.

Scanningen vil blive foretaget med det nyeste udstyr.

Ultralydsscanninger er ikke tilskudsberettiget, og er derfor en tillægsydelse med egenbetaling.

Struer Fysio og Fodterapi

Vestergade 11

7600 Struer


Tlf.: 9785 3930

åbningstider:

Mandag - Fredag: 7.30 -18.00


Telefontid:

Mandag - Fredag: 7.45 -15.00