KURBAD LIMFJORDEN

HVEM: Alle kan være med. Vandet er et godt træningselement, hvad enten man synes, det er behageligt, vil holde sig i gang, skal genoptrænes efter operation eller har en mere kronisk sygdom. Holdet er bredt sammensat, dvs. det kan være alm. stivhed, alders-/arbejdsrelaterede problemer i kroppen, være folk med gigtlidelser, ryg, skulder, hofteproblemer osv.

Vi arbejder ud fra fælles træning/øvelser dog med individuelle hensyn. Vandet er 1.30m dybt i hele bassinet. Det er en fordel at kunne bevæge sig frit på tværs i bassinet, men hvis man er lidt betænkelig ved det, er der også mulighed for at holde sig tæt på kanten.

HVAD: I bassintræningen udnytter vi vandets fysiske egenskaber, dvs. varme, opdrift og modstand mv. Vandet kan beskytte/aflaste led, men kan også hjælpe med til, at man kan bevæge sig bedre i vandet. Man kan få god modstand og få pulsen op på en anden måde end på land.

Vi arbejder med hele kroppen dvs. øvelser for mave, ryg, nakke, arme, hofte og ben.

Der arbejdes til musik og med forskellige redskaber, slanger, plader, vægte osv.

Der trænes ca. 40 min ved fysioterapeut. Før og efter træning har man fri mulighed for at tage en tur i den udendørsspa, biosauna, infrarød sauna mv. eller bare sidde og slappe af i det lille bassin og få sig en lille snak. Der er plads til individuelle hensyn.

Hvornår/hvor: Kurbad Limfjorden på havnen i Struer.

Se evt oversigten over bassinholdene

Er dette tilbud noget for dig? Så ring til Klinikken på tlf. 9785 3930
 

 


Vi glæder os til at se jer
Venlig hilsen
 Pia Kamp Helle Bisgaard og Sanne Mortensen
Fysioterapeuter
 

Struer Fysio og Fodterapi

Vestergade 11

7600 Struer


Tlf.: 9785 3930

åbningstider:

Mandag - Fredag: 7.30 -18.00


Telefontid:

Mandag - Fredag: 7.45 -15.00