ONLINE TIDSBESTILLING  FITNESS ABONNEMENT   |     KONTAKT OS: Tlf. 9785 3930 - Fys@fysioterapi-struer.dk

BEHANDLING

Den første konsultation med fysioterapeuten vil bestå af en samtale, der afklarer hvad ens problem består af og kombineret med en fysioterapeutisk undersøgelse, danner grundlag for den videre behandling. Derefter bliver du tilbudt den mest relevante behandling eller bliver vejledt i andre nødvendige behandlingstiltag.
Fysioterapien består typisk i manuel terapi (kan være manipulationer), evt. ultralyd, laser, Shockbølgeterapi eller akupunktur suppleret med øvelser og træning, hvis vi vurderer, at det er dét, der er det bedste for dig.

Fysioterapeuten vil efterfølgende lave løbende undersøgelser jf. den indledende problematik, for at se om vilkårene ændrer sig. Alt efter symptomresponsen kan man aftale at ændre behandlingsstrategi, og evt tage andre behandlingsmetoder i brug.

Træning
I de fleste tilfælde er træning en meget væsentlig del af et behandlingsforløb. Det er ofte muligt at kombinere behandling og holdtræning, hvor der oftest fokuseres på en opbyggende og forebyggende træning under vejledning af fysioterapeuten. Du kan se hvilke hold vi udbyder her på klinikken HER

BEHANDLINGER PÅ KLINIKKEN

Vi tilbyder en række forskellige behandlinger og tillægsydelser, så du altid kan får den rette behandling tilpasset dine behov.