ONLINE TIDSBESTILLING     |     KONTAKT OS: Tlf. 9785 3930 - Fys@fysioterapi-struer.dk

Sanne Lindemann Mortensen

Jeg blev færdiguddannet i 2007 fra Holstebro Fysioterapeutskole

Jeg arbejder med:

Jeg arbejder med alle problematikker inden for hele bevægeapparatet, i alle alders grupper, dog ikke babyer.  I behandlingen ligger jeg vægt på både brugen af manuelle teknikker, træningsøvelser, ergonomi, fokus på kroppens holdning, behandling med apparater som laser, kortbølge, trykbølge, strøm, chockbølge, vurdering af om bandage eller såler vil være en mulighed, samt hjemmeøvelser der kan være med til at lindre problematikkerne.

Jeg ser også en del patienter med problematikker efter neurologiske sygdomme, lungesygdomme, livsstilsproblematikker og andre med medfødte handicap, jeg kommer på hjemmebehandling på fønixgården, plejehjem og i patientens eget hjem ved behov.

Jeg ser også gennem GLAD konceptet en del patienter med hofte og knæ artrose(slidgigt) mange hjælpes godt igennem på vores GLAD hold.

Igennem mine år som fysioterapeut på klinik har jeg oparbejdet en bred erfaring indenfor mange problematikker som både belastningsskader, skader som følge af uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, idrætskader. Min erfaring bygges op om patient erfaring kombineret med mange kurser, faglige møder, seminar årene igennem, jeg holder mig løbende opdateret gennem fag læsning, kollegial sparring og kurser.

Mine erhvervserfaringer:

Mit førte job var et 3 måneders vikariat på klinik i Holbæk, siden da har jeg været på klinikken her i Struer

Jeg er tilknyttet Bremdal gymnastik forening, her har jeg aktuelt ansvaret for begynder spring for de små, hjælper på spring holdet og har også været på mig og min voksen

Jeg fungere som klinisk vejleder for fysioterapeut studerende på det 1 år af uddannelsen

Jeg har følgende hold: