TRX

HVEM:Uanset om du vil have en stærkere krop, være bedre til at bevæge dig, bruge træning som supplement til sportsgren eller vil forebygge ryg/nakke/ledgener. Så vil du med garanti få stor gavn af TRX træningen!

HVAD: TRX er super effektiv træning for dig, der vil træne styrke, stabilitet, balance og core.Alle øvelser udføres udelukkende med egen kropsvægt som modstand. Man træner i seleophæng, der kan indstilles præcist til den enkelte.Du bestemmer selv, hvor hårdt du vil træne, for ved hjælp af små teknikker kan fysioterapeuten hurtigt ændre belastningen på den enkelte øvelse.Derfor er TRX en optimal træningsmetode for alle uanset målsætning og niveau!Øvelserne er en kombination af dynamiske bevægelser og statiske positioner. I alle øvelserne bliver hele din core engageret, og du udfordres på både balance, styrke, stabilitet, fleksibilitet og udholdenhed.Du vil blive vejledt af din certificerede TRX instruktør/fysioterapeut, som er din garanti for sikker og optimal træning. Øvelserne tilpasses dit niveau.

HVORNÅR: Onsdag kl. 18.00 - 19.00

Er dette tilbud noget for dig? Så ring til Klinikken på tlf. 9785 3930


Jeg glæder mig til at se jer


Venlig hilsen
Kristoffer Sønderbo

Fysioterapeut

 

Områdets førende klinik.

Vi er et team på 15 fysioterapeuter. som står parate til at hjælpe dig.
Vi tilbyder undersøgelse, behandling, træning og hjælp til selvhjælp.
Vi tilbyder også en lang række forskellige hold bl.a. crossfit.
Vi kommer i Struer, Thyholm, Lemvig, Vinderup samt Holstebro, og har patienter langvejs fra i Danmark, sågar fra udlandet.

 

 

Vi tager hånd om dine fødder.

Vi er to statsautoriserede fodterapeuter i huset, som er klar til forebygge og behandle fodlidelser. Vi er uddannet til at yde fodterapi og fodbehandling. Autorisationen er din garanti for fodterapeuternes anerkendte uddannelse og dermed behandlingens kvalitet. I nogle behandlinger ydes der tilskud fra den offentlige sygesikring og Danmark. Ring evt. og hør nærmere.

 

Træning, når du vil.

Vi tilbyder fri træning pr. måned for 175 kr. Her har du mulighed for at komme og træne fra kl. 6.00 til kl. 22.00 hele ugen, også i weekenden. Uden oprettelsesgebyr.

Du kan også vælge at købe et 10 turskort eller træne på et af vores mange hold.

Ring og hør nærmere.