Bauerfeind

Vi er certificerede bauerfeind forhandler.

Uanset om du har ondt i dine knæ, hænder, fødder og ryg er Bauerfeinds Train®-bandager udviklet til at genskabe fuld bevægelighed og forbedre præstationsevnen. Bauerfeinds bandager er anatomiske og strikkede i et materiale der giver kompression, kan ånde og bortleder fugt og varme. I de fleste af produkterne er der også integreret viskoelastiske indlæg. Når leddene bevæger sig, giver bandagen ud over støtte også en dybtvirkende massage i kombination med de viskoelastiske indlæg. Dette stimulerer cirkulationen og fremskynder ophelingsprocessen. Uanset om du er hverdagsmotionist eller bare ønsker dig en aktiv livsstil, vil Bauerfeinds Train®-sortiment med sin høje kvalitet og gode komfort hjælpe dig med at være så aktiv som du ønsker.


Formthotics såler

Mange mennesker kommer til at lide af fodsmerter på et eller andet tidspunkt i deres liv.
Problemer med fødderne samt ømme ben og knæ, og endda rygsmerter, er ofte forårsaget af ens benstilling, måden man går, står og løber på.
Hos os kan vi være behjælpelige med at få tilpasset dine såler, således de passer perfekt til dine behov.
Du kan både få lavet såler hos vores fysioterapeuter og fodterapeuter.
Er du medlem af sygeforsikringen danmark, kan du få tilskud til dine såler hos fodterapeuterne.
 
 

Mckenzie Mini roll 170 kr. Plussock 250 kr. Redondo bold 22cm. 120 kr.

 

Områdets førende klinik.

Vi er et team på 15 fysioterapeuter. som står parate til at hjælpe dig.
Vi tilbyder undersøgelse, behandling, træning og hjælp til selvhjælp.
Vi tilbyder også en lang række forskellige hold bl.a. crossfit.
Vi kommer i Struer, Thyholm, Lemvig, Vinderup samt Holstebro, og har patienter langvejs fra i Danmark, sågar fra udlandet.

 

 

Vi tager hånd om dine fødder.

Vi er to statsautoriserede fodterapeuter i huset, som er klar til forebygge og behandle fodlidelser. Vi er uddannet til at yde fodterapi og fodbehandling. Autorisationen er din garanti for fodterapeuternes anerkendte uddannelse og dermed behandlingens kvalitet. I nogle behandlinger ydes der tilskud fra den offentlige sygesikring og Danmark. Ring evt. og hør nærmere.

 

Træning, når du vil.

Vi tilbyder fri træning pr. måned for 175 kr. Her har du mulighed for at komme og træne fra kl. 6.00 til kl. 22.00 hele ugen, også i weekenden. Uden oprettelsesgebyr.

Du kan også vælge at købe et 10 turskort eller træne på et af vores mange hold.

Ring og hør nærmere.