Hold for kræftramte

HVEM: Står du og mangler et tilbud om træning, i forbindelse med kræft forløb. Så har vi hos Struer Fysio- og Fodterapi tilbuddet til dig. Den nyeste forskning fortæller, at fysisk aktivitet har en positiv virkning på kræftpatienter. Hvis du ikke har motioneret før du blev syg, kan du trygt begynde på det.

Der er mange gevinster ved at træne under behandling, fx vil træningen kunne mindske bivirkningerne ved behandlingen, samt øge kondition og styrke. Alt dette er med til, at man kan øge livskvaliteten og klare hverdagen. Ser man på dem der har været igennem et behandlingsforløb, ser man at træningen reducere graden af træthed, samt øger kondition og styrke (kræftens bekæmpelse, cancer.dk). Fysisk aktivitet er en så vigtig del af et cancerforløb, at det ikke må nedprioriteres.

HVAD: Er man under behandling, vil træningen ligge vægt på at vedligeholde det nuværende funktionsniveau, med mindre funktionsniveauet er meget lavt, der er hensigtsmæssigt at øge niveauet. Har man endt behandlingsforløbet, sættes der fokus på at øge funktionsniveauet. Træningen på holdet vil være tilpasset den enkeltes behov.

Der vil blive lagt vægt på styrketræning og konditionstræning. Der er frie rammer på holdet, og I kan derfor være med til at præge træningen.

HVORNÅR: Onsdag 9.00 - 10.00

Er dette tilbud noget for dig? Så ring til Klinikken på tlf. 9785 3930


Jeg glæder mig til at se jer
Venlig hilsen
Lasse Sørensen
Fysioterapeut

 

Områdets førende klinik.

Vi er et team på 15 fysioterapeuter. som står parate til at hjælpe dig.
Vi tilbyder undersøgelse, behandling, træning og hjælp til selvhjælp.
Vi tilbyder også en lang række forskellige hold bl.a. crossfit.
Vi kommer i Struer, Thyholm, Lemvig, Vinderup samt Holstebro, og har patienter langvejs fra i Danmark, sågar fra udlandet.

 

 

Vi tager hånd om dine fødder.

Vi er to statsautoriserede fodterapeuter i huset, som er klar til forebygge og behandle fodlidelser. Vi er uddannet til at yde fodterapi og fodbehandling. Autorisationen er din garanti for fodterapeuternes anerkendte uddannelse og dermed behandlingens kvalitet. I nogle behandlinger ydes der tilskud fra den offentlige sygesikring og Danmark. Ring evt. og hør nærmere.

 

Træning, når du vil.

Vi tilbyder fri træning pr. måned for 175 kr. Her har du mulighed for at komme og træne fra kl. 6.00 til kl. 22.00 hele ugen, også i weekenden. Uden oprettelsesgebyr.

Du kan også vælge at købe et 10 turskort eller træne på et af vores mange hold.

Ring og hør nærmere.