Cross træning med vægte.

HVEM: Til dig der ønsker en anderledes og varieret styrke og kredsløbstræning. Der er en fordel at have trænet med vægte før opstart på holdet. Der trænes på individuelt niveau og der vil være grundig vejledning i alle øvelser. Holdtræning til dig som vil styrke og tone din krop.

HVAD: Træningen fokuserer på kredsløbs- og styrketræning. Kredsløbstræning kan f.eks. være korte sprint, sjippeøvelser, hop og romaskine. Styrkeøvelser er bygget op af helkropsøvelser i modsætning til at træne i motionsmaskiner, det kunne være at hamre med tung hammer på traktordæk, løfteøvelser med feks. Kettlebells, dæk og vægtstænger, og pull-up (på forskellige niveauer), planke, armbøjninger mm.

HVORNÅR:

Tirsdag: 19.30 - 20.30


Er dette tilbud noget for dig? Så ring til Klinikken på tlf. 9785 3930

 

Vi glæder os til at se jer
Venlig hilsen
Morten Graversen
Fysioterapeuter

 

Områdets førende klinik.

Vi er et team på 15 fysioterapeuter. som står parate til at hjælpe dig.
Vi tilbyder undersøgelse, behandling, træning og hjælp til selvhjælp.
Vi tilbyder også en lang række forskellige hold bl.a. crossfit.
Vi kommer i Struer, Thyholm, Lemvig, Vinderup samt Holstebro, og har patienter langvejs fra i Danmark, sågar fra udlandet.

 

 

Vi tager hånd om dine fødder.

Vi er to statsautoriserede fodterapeuter i huset, som er klar til forebygge og behandle fodlidelser. Vi er uddannet til at yde fodterapi og fodbehandling. Autorisationen er din garanti for fodterapeuternes anerkendte uddannelse og dermed behandlingens kvalitet. I nogle behandlinger ydes der tilskud fra den offentlige sygesikring og Danmark. Ring evt. og hør nærmere.

 

Træning, når du vil.

Vi tilbyder fri træning pr. måned for 175 kr. Her har du mulighed for at komme og træne fra kl. 6.00 til kl. 22.00 hele ugen, også i weekenden. Uden oprettelsesgebyr.

Du kan også vælge at købe et 10 turskort eller træne på et af vores mange hold.

Ring og hør nærmere.