Hjerte - diabetes hold

HVEM: Bliver du let forpustet eller har svært ved at gå længere distancer? Du er måske udredt hos egen læge eller på sygehus, har evt. afsluttet et kommunalt rehabiliteringsforløb og ønsker nu at fortsætte med at gøre noget aktivt for din sundhed

HVAD: Træningen fokuserer på kredsløbstræning i maskiner, hvor vi får pulsen op. Dette efterfulgt af fælles styrke- og stabilitetstræning for hele kroppen. Der tages hensyn til individuelle behov. Træningen sluttes af med en kop kaffe eller kakao. Vi tester dig ved start og undervejs i forløbet.

HVORNÅR: Tirsdag kl 10-11.

Er dette tilbud noget for dig? Så ring til Klinikken på tlf.: 97853930.

Jeg glæder mig til at se dig

Venlig hilsen

Line Bech

 

Områdets førende klinik.

Vi er et team på 15 fysioterapeuter. som står parate til at hjælpe dig.
Vi tilbyder undersøgelse, behandling, træning og hjælp til selvhjælp.
Vi tilbyder også en lang række forskellige hold bl.a. crossfit.
Vi kommer i Struer, Thyholm, Lemvig, Vinderup samt Holstebro, og har patienter langvejs fra i Danmark, sågar fra udlandet.

 

 

Vi tager hånd om dine fødder.

Vi er to statsautoriserede fodterapeuter i huset, som er klar til forebygge og behandle fodlidelser. Vi er uddannet til at yde fodterapi og fodbehandling. Autorisationen er din garanti for fodterapeuternes anerkendte uddannelse og dermed behandlingens kvalitet. I nogle behandlinger ydes der tilskud fra den offentlige sygesikring og Danmark. Ring evt. og hør nærmere.

 

Træning, når du vil.

Vi tilbyder fri træning pr. måned for 175 kr. Her har du mulighed for at komme og træne fra kl. 6.00 til kl. 22.00 hele ugen, også i weekenden. Uden oprettelsesgebyr.

Du kan også vælge at købe et 10 turskort eller træne på et af vores mange hold.

Ring og hør nærmere.