Cross træning

HVEM: Til dig der ønsker en anderledes og varieret styrke og kredsløbstræning. Der er både plads til nybegyndere og let øvede, da der trænes på individuelt niveau. Holdtræning til dig som vil styrke og tone din krop, med hård fysisk træning og sved på panden.

HVAD: Træningen fokuserer på kredsløbs- og styrketræning. Kredsløbstræning med f.eks. korte sprint, sjippeøvelser, hop og romaskine. Styrkeøvelser er bygget op af helkropsøvelser i modsætning til at træne i motionsmaskiner, det kunne være at hamre med tung hammer på traktordæk, løfteøvelser med feks. Kettlebells, samt planke, armbøjninger og masser af coretræning.

HVORNÅR:

Mandag: 17.00 - 18.00 Linda

Onsdag: 9.15 - 9.00 Linda

Fredag: 6.30 - 7.30 Line

                

Er dette tilbud noget for dig? Så ring til Klinikken på tlf. 9785 3930

 

Jeg glæder mig til at se jer
Venlig hilsen
Linda Kirkegaard
Fysioterapeut

 

 

Områdets førende klinik.

Vi er et team på 15 fysioterapeuter. som står parate til at hjælpe dig.
Vi tilbyder undersøgelse, behandling, træning og hjælp til selvhjælp.
Vi tilbyder også en lang række forskellige hold bl.a. crossfit.
Vi kommer i Struer, Thyholm, Lemvig, Vinderup samt Holstebro, og har patienter langvejs fra i Danmark, sågar fra udlandet.

 

 

Vi tager hånd om dine fødder.

Vi er to statsautoriserede fodterapeuter i huset, som er klar til forebygge og behandle fodlidelser. Vi er uddannet til at yde fodterapi og fodbehandling. Autorisationen er din garanti for fodterapeuternes anerkendte uddannelse og dermed behandlingens kvalitet. I nogle behandlinger ydes der tilskud fra den offentlige sygesikring og Danmark. Ring evt. og hør nærmere.

 

Træning, når du vil.

Vi tilbyder fri træning pr. måned for 175 kr. Her har du mulighed for at komme og træne fra kl. 6.00 til kl. 22.00 hele ugen, også i weekenden. Uden oprettelsesgebyr.

Du kan også vælge at købe et 10 turskort eller træne på et af vores mange hold.

Ring og hør nærmere.