"Stramme damer" og Osteoporose.

Hvem: For dig som ønsker opstramning af muskelkorsettet, bækkenbund samt forbedring af kropsholdning og balance. Der tages individuelle hensyn i træningen.

Hvad: Vi varmer op i træningsmaskiner. Træningen i salen fokuserer på at forbedre kropsholdning, styrketræning i muskelkorsettet, træning for bækkenbund samt balancetræning for faldforebyggelse.

Hvornår: Mandage kl. 9.30 - 10.30

                                                                      

Jeg glæder mig til at se dig på holdet.

Venlig hilsen

Nanna Klange

Fysioterapeut

 

 

 

Områdets førende klinik.

Vi er et team på 15 fysioterapeuter. som står parate til at hjælpe dig.
Vi tilbyder undersøgelse, behandling, træning og hjælp til selvhjælp.
Vi tilbyder også en lang række forskellige hold bl.a. crossfit.
Vi kommer i Struer, Thyholm, Lemvig, Vinderup samt Holstebro, og har patienter langvejs fra i Danmark, sågar fra udlandet.

 

 

Vi tager hånd om dine fødder.

Vi er to statsautoriserede fodterapeuter i huset, som er klar til forebygge og behandle fodlidelser. Vi er uddannet til at yde fodterapi og fodbehandling. Autorisationen er din garanti for fodterapeuternes anerkendte uddannelse og dermed behandlingens kvalitet. I nogle behandlinger ydes der tilskud fra den offentlige sygesikring og Danmark. Ring evt. og hør nærmere.

 

Træning, når du vil.

Vi tilbyder fri træning pr. måned for 175 kr. Her har du mulighed for at komme og træne fra kl. 6.00 til kl. 22.00 hele ugen, også i weekenden. Uden oprettelsesgebyr.

Du kan også vælge at købe et 10 turskort eller træne på et af vores mange hold.

Ring og hør nærmere.