Yoga

Hvem: Til dig der ønsker en bedre holdning og blive mere bevidst om at bruge kroppen rigtigt i dine daglige gøremål.

Hvad: Yoga –  er den perfekte træningsform til at skabe balance mellem krop, sind og sjæl, og som får energien til at flyde frit og jævnt i vores energibaner. Yogaens forskellige finurlige øvelser skaber harmoni og gavner kroppens helbredstilstand.
Jeg gør meget ud af, at patienten altid er i centrum, vil skabe en dejlig atmosfære i klinikken, som giver tryghed og velvære og som gør, at du vil føle dig forstået og velkommen.

Hvornår: Mandag kl. 16.30 - 17.45

Er dette et tilbud for dig? Så ring 60 69 69 81

Jeg glæder mig til at se jer.

Med venlig hilsen

Betiina Larsen

 

 

Områdets førende klinik.

Vi er et team på 15 fysioterapeuter. som står parate til at hjælpe dig.
Vi tilbyder undersøgelse, behandling, træning og hjælp til selvhjælp.
Vi tilbyder også en lang række forskellige hold bl.a. crossfit.
Vi kommer i Struer, Thyholm, Lemvig, Vinderup samt Holstebro, og har patienter langvejs fra i Danmark, sågar fra udlandet.

 

 

Vi tager hånd om dine fødder.

Vi er to statsautoriserede fodterapeuter i huset, som er klar til forebygge og behandle fodlidelser. Vi er uddannet til at yde fodterapi og fodbehandling. Autorisationen er din garanti for fodterapeuternes anerkendte uddannelse og dermed behandlingens kvalitet. I nogle behandlinger ydes der tilskud fra den offentlige sygesikring og Danmark. Ring evt. og hør nærmere.

 

Træning, når du vil.

Vi tilbyder fri træning pr. måned for 175 kr. Her har du mulighed for at komme og træne fra kl. 6.00 til kl. 22.00 hele ugen, også i weekenden. Uden oprettelsesgebyr.

Du kan også vælge at købe et 10 turskort eller træne på et af vores mange hold.

Ring og hør nærmere.