Her er alle velkommen

Træning er godt og sundt for os alle. Din træning kan være med til at forbygge skader og er skaden sket er det vigtigt med korrekt genoptræning. Hos Struer fysioterapi er det plads til alle og vi viser hensyn til dig og dine behov.

Individuel træning

Vi har alle hver i sær forskellige grunde til at træne. Det er vigtigt at få klarlagt sine mål og sat ind de rigtig steder, for at opnå de bedst mulige resultater. Vi hjælper gerne med at få lavet et personligt trænings program. Ring og bestil en tid på 97853930

 

 

            

Genoptræning

Efter endt operation, sygdom eller lign. er det vigtigt at få startet en genoptræningsplan hurtigst muligt.

Holdtræning

Vi tilbyder over 40 hold i hver uge. Der er hold for en hver smag, både til dig der ønsker sideløbende træning i forbindelse med et bahandlingsforløb og til dig der træner for fornøjelsens skyld.

Se holdoversigten her

 

Fri træning/Fitness

Vi har en stort indbydende fitness center, hvor du har mulighed for at komme og træne. Uanset om du har en skade der skal genoptrænes eller bare har lyst til at komme i bedre form.

 

 

     
 

Områdets førende klinik.

Vi er et team på 15 fysioterapeuter. som står parate til at hjælpe dig.
Vi tilbyder undersøgelse, behandling, træning og hjælp til selvhjælp.
Vi tilbyder også en lang række forskellige hold bl.a. crossfit.
Vi kommer i Struer, Thyholm, Lemvig, Vinderup samt Holstebro, og har patienter langvejs fra i Danmark, sågar fra udlandet.

 

 

Vi tager hånd om dine fødder.

Vi er to statsautoriserede fodterapeuter i huset, som er klar til forebygge og behandle fodlidelser. Vi er uddannet til at yde fodterapi og fodbehandling. Autorisationen er din garanti for fodterapeuternes anerkendte uddannelse og dermed behandlingens kvalitet. I nogle behandlinger ydes der tilskud fra den offentlige sygesikring og Danmark. Ring evt. og hør nærmere.

 

Træning, når du vil.

Vi tilbyder fri træning pr. måned for 175 kr. Her har du mulighed for at komme og træne fra kl. 6.00 til kl. 22.00 hele ugen, også i weekenden. Uden oprettelsesgebyr.

Du kan også vælge at købe et 10 turskort eller træne på et af vores mange hold.

Ring og hør nærmere.