Klinikken

Lokalerne er åbne og lyse. Der er Motionsrum, træningssal, behandlingsrum, omklædning, bad og toilet. Der er handicapvenlig indgang med elevator, ligeledes er indretningen handicapvenlig.

Vigtig information:

  • Der skal medbringes egne lagner hver gang
  • Husk sygesikringskort
  • Vi ser gerne, at der bliver betalt efter hver behandling
  • Er det forsikringen der betaler, så tag oplysningerne med til første behandling

"At møde et menneske der hvor det er, og flytte det mod noget bedre må være det ypperste" (citat: Morten Graversen) Det at sætte folks sundhed i centrum og tage udgangspunkt i den formåen detenkelte menneske har, giver de bedste behandlingsforløb. Vi vil gerne dele viden med hinanden og på den måde give vores patienter det bedste udgangspunkt for at få det bedre. Patientens sundhed er i centrum.

Vi lægger stor vægt på at følge den faglige udvikling, og holder os ajour med hvilke nye behandlingsmetoder, der findes indenfor vores fag. Vi arbejder primært ud fra et helhedsprincip og tager derfor udgangspunkt i det hele menneske, da et problem i kroppen ofte har sin årsag et helt andet sted i kroppen.
Fysioterapeuterne på klinikken har dygtiggjort sig indenfor forskellige områder som manuel behandling, idrætsskader, apopleksi, børnebehandling, akupunktur, ultralydsscanning og træning.

Klinikken har overenskomst med sygesikringen, så der gives offentligt tilskud til behandling med lægehenvisning. Herudover yder sygeforsikringen Danmark også tilskud til behandlingen.

Afbud:

Afbud skal ske på tlf: 97853930 senest kl. 9.00 den dag, hvor du skal behandles, ellers koster det en udeblivelse.

 

Områdets førende klinik.

Vi er et team på 15 fysioterapeuter. som står parate til at hjælpe dig.
Vi tilbyder undersøgelse, behandling, træning og hjælp til selvhjælp.
Vi tilbyder også en lang række forskellige hold bl.a. crossfit.
Vi kommer i Struer, Thyholm, Lemvig, Vinderup samt Holstebro, og har patienter langvejs fra i Danmark, sågar fra udlandet.

 

 

Vi tager hånd om dine fødder.

Vi er to statsautoriserede fodterapeuter i huset, som er klar til forebygge og behandle fodlidelser. Vi er uddannet til at yde fodterapi og fodbehandling. Autorisationen er din garanti for fodterapeuternes anerkendte uddannelse og dermed behandlingens kvalitet. I nogle behandlinger ydes der tilskud fra den offentlige sygesikring og Danmark. Ring evt. og hør nærmere.

 

Træning, når du vil.

Vi tilbyder fri træning pr. måned for 175 kr. Her har du mulighed for at komme og træne fra kl. 6.00 til kl. 22.00 hele ugen, også i weekenden. Uden oprettelsesgebyr.

Du kan også vælge at købe et 10 turskort eller træne på et af vores mange hold.

Ring og hør nærmere.