Gigthold

HVEM: Til dig med smerter i kroppen som følge af slid eller leddegigt.

HVAD: Træningen fokuserer på stabilitetstræning og let styrketræning over leddene i kroppen generelt. Der fokuseres på bækkenbundstræning og træning af muskelkorsettet under hele træningsseancen. Vi laver fælles opvarmning, og varierer med stående, gående, siddende og liggende øvelser for hele kroppen. Afslutningsvis vil der være fælles udspænding. Der vil være plads til individuelle hensyn/tilpasninger alt efter behov.
 

FORMÅL: At opretholde og forbedre dit funktionsniveau, således at du kan fastholde dine hverdagsaktiviteter med mindst mulig hjælp og hjælpemidler.  


HVORNÅR: Mandag kl. 9.00 – 10.00  Tirsdag kl.13.00 – 14.00
 

Er dette tilbud noget for dig? Så ring til Klinikken på tlf. 9785 3930

Glæder mig til at se jer

Med venlig hilsen

Helle Bisgaard

Fysioterapeut

 

Områdets førende klinik.

Vi er et team på 15 fysioterapeuter. som står parate til at hjælpe dig.
Vi tilbyder undersøgelse, behandling, træning og hjælp til selvhjælp.
Vi tilbyder også en lang række forskellige hold bl.a. crossfit.
Vi kommer i Struer, Thyholm, Lemvig, Vinderup samt Holstebro, og har patienter langvejs fra i Danmark, sågar fra udlandet.

 

 

Vi tager hånd om dine fødder.

Vi er to statsautoriserede fodterapeuter i huset, som er klar til forebygge og behandle fodlidelser. Vi er uddannet til at yde fodterapi og fodbehandling. Autorisationen er din garanti for fodterapeuternes anerkendte uddannelse og dermed behandlingens kvalitet. I nogle behandlinger ydes der tilskud fra den offentlige sygesikring og Danmark. Ring evt. og hør nærmere.

 

Træning, når du vil.

Vi tilbyder fri træning pr. måned for 175 kr. Her har du mulighed for at komme og træne fra kl. 6.00 til kl. 22.00 hele ugen, også i weekenden. Uden oprettelsesgebyr.

Du kan også vælge at købe et 10 turskort eller træne på et af vores mange hold.

Ring og hør nærmere.