Knæhold

HVEM: Knæ relaterede problemer? - så er det her holdet for dig. Er du opereret eller vrider sommetider om i knæet, har smerter i forbindelse med sport, arbejde osv. eller har du bare behov for generel optræning, så er det her du har muligheden for at komme igang.

HVAD: Der lægges vægt på styrke og stabilitet omkring knæet, og der arbejdes med bevægeøvelser, styrke, stabilitets og koordinations øvelser. Der varmes op i motionsrum de første 15 min. Derefter trænes primært i sal med diverse redskaber som bolde, balancebræt elastik osv. Der trænes liggende, siddende og stående.

HVORNÅR: Onsdag kl 16.00 - 17.00.

Er dette tilbud noget for dig? Så ring til Klinikken på tlf. 9785 3930


Jeg glæder mig til at se jer
Venlig hilsen

Lasse Weyhe
Fysioterapeut

 

Områdets førende klinik.

Vi er et team på 15 fysioterapeuter. som står parate til at hjælpe dig.
Vi tilbyder undersøgelse, behandling, træning og hjælp til selvhjælp.
Vi tilbyder også en lang række forskellige hold bl.a. crossfit.
Vi kommer i Struer, Thyholm, Lemvig, Vinderup samt Holstebro, og har patienter langvejs fra i Danmark, sågar fra udlandet.

 

 

Vi tager hånd om dine fødder.

Vi er to statsautoriserede fodterapeuter i huset, som er klar til forebygge og behandle fodlidelser. Vi er uddannet til at yde fodterapi og fodbehandling. Autorisationen er din garanti for fodterapeuternes anerkendte uddannelse og dermed behandlingens kvalitet. I nogle behandlinger ydes der tilskud fra den offentlige sygesikring og Danmark. Ring evt. og hør nærmere.

 

Træning, når du vil.

Vi tilbyder fri træning pr. måned for 175 kr. Her har du mulighed for at komme og træne fra kl. 6.00 til kl. 22.00 hele ugen, også i weekenden. Uden oprettelsesgebyr.

Du kan også vælge at købe et 10 turskort eller træne på et af vores mange hold.

Ring og hør nærmere.