Efterfødselshold

HVEM: Nybagte mødre minimum 4 uger efter fødslen.

HVAD: Træningen byder på øvelser som styrker og stabiliserer kroppen, og hjælper den til at komme sig efter graviditet og fødsel. Konditionstræning, genoptræning af bækkenbund, mave, ryg og baller. Aktive øvelser til skuldre og nakke region, som ofte bliver belastet ved amning og når du bærer dit barn. Ergonomi I forhold til løft med mere eller emner I selv bringer op. Sidste træning afsluttes med ca. 20 min. babymassage, hvor de små guldklumper forkæles. Der er plads til alle uanset om man har haft en helt problemløs graviditet og fødsel eller det har været en svær graviditet, fødsel eller måske kejsersnit.

Tag din mødregruppe i hånden og kom i gang med at træne.

HVORNÅR: Mandag kl. 9.30 - 10.30. Et forløb består af 10 gange træning.


Er dette tilbud noget for dig? Så ring til Klinikken på tlf. 9785 3930


Jeg glæder mig til at se jer
Venlig hilsen
Line Bech
Fysioterapeut

 

 

Områdets førende klinik.

Vi er et team på 15 fysioterapeuter. som står parate til at hjælpe dig.
Vi tilbyder undersøgelse, behandling, træning og hjælp til selvhjælp.
Vi tilbyder også en lang række forskellige hold bl.a. crossfit.
Vi kommer i Struer, Thyholm, Lemvig, Vinderup samt Holstebro, og har patienter langvejs fra i Danmark, sågar fra udlandet.

 

 

Vi tager hånd om dine fødder.

Vi er to statsautoriserede fodterapeuter i huset, som er klar til forebygge og behandle fodlidelser. Vi er uddannet til at yde fodterapi og fodbehandling. Autorisationen er din garanti for fodterapeuternes anerkendte uddannelse og dermed behandlingens kvalitet. I nogle behandlinger ydes der tilskud fra den offentlige sygesikring og Danmark. Ring evt. og hør nærmere.

 

Træning, når du vil.

Vi tilbyder fri træning pr. måned for 175 kr. Her har du mulighed for at komme og træne fra kl. 6.00 til kl. 22.00 hele ugen, også i weekenden. Uden oprettelsesgebyr.

Du kan også vælge at købe et 10 turskort eller træne på et af vores mange hold.

Ring og hør nærmere.