Blandet holdtræning

HVEM: Til dig der har behov for kredsløbs-, stabilitets- og styrketræning, som følge af fysiske eller psykiske problemstillinger. Herunder kan bl.a. nævnes hofte-,ryg-, skulder- og vægtproblemer samt depression eller anden psykisk belastning.

HVAD: Træningen fokuserer på kredsløbs- og konditionstræning i maskiner. Dette er efterfulgt af fælles stabilitets- og styrketræning hvori bækkenbunds- og muskelkorsettræning indgår som en naturlig del. Der vil være stående, siddende og liggende øvelser, og der tages hensyn til individuelle behov.

HVORNÅR:
Mandag kl. 9.00 - 10.00
Tirsdag kl. 9.00-10.00

Er dette tilbud noget for dig? Så ring til Klinikken på tlf. 9785 3930


Vi glæder os til at se jer
Venlig hilsen
Line Bech
Fysioterapeut

 

 

Områdets førende klinik.

Vi er et team på 15 fysioterapeuter. som står parate til at hjælpe dig.
Vi tilbyder undersøgelse, behandling, træning og hjælp til selvhjælp.
Vi tilbyder også en lang række forskellige hold bl.a. crossfit.
Vi kommer i Struer, Thyholm, Lemvig, Vinderup samt Holstebro, og har patienter langvejs fra i Danmark, sågar fra udlandet.

 

 

Vi tager hånd om dine fødder.

Vi er to statsautoriserede fodterapeuter i huset, som er klar til forebygge og behandle fodlidelser. Vi er uddannet til at yde fodterapi og fodbehandling. Autorisationen er din garanti for fodterapeuternes anerkendte uddannelse og dermed behandlingens kvalitet. I nogle behandlinger ydes der tilskud fra den offentlige sygesikring og Danmark. Ring evt. og hør nærmere.

 

Træning, når du vil.

Vi tilbyder fri træning pr. måned for 175 kr. Her har du mulighed for at komme og træne fra kl. 6.00 til kl. 22.00 hele ugen, også i weekenden. Uden oprettelsesgebyr.

Du kan også vælge at købe et 10 turskort eller træne på et af vores mange hold.

Ring og hør nærmere.